Διανομή συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2021 (22.3-5.4.2021)

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, η διαδικασία δήλωσης συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο 2021 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021. Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί με κατ’ οίκον παράδοση προς τους δικαιούχους φοιτητές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (Α.Ε.Α.), με ευθύνη των εκδοτικών οίκων μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών της επιλογής τους ή/και με δικά τους μέσα. Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων προς στους φοιτητές αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021.

Ειδικά για το εαρινό εξάμηνο 2020-21, οι φοιτητές δικαιούνται να παραλάβουν την τρέχουσα περίοδο συγγράμματα για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει στη δήλωσή τους είτε στο χειμερινό εξάμηνο 2020-21 είτε στο εαρινό εξάμηνο 2020-21, ακόμα και αν έχουν εξεταστεί επιτυχώς σε αυτά, αλλά πάντοτε με την προϋπόθεση να μην έχουν παραλάβει σύγγραμμα για τα εν λόγω μαθήματα.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Σχετικά:

Ανακοίνωση στην πλατφόρμα Εύδοξος: https://eudoxus.gr/Announcements/1330

Δήλωση συγγραμμάτων στην πλατφόρμα Εύδοξος: http://service.eudoxus.gr/student/

Γραφείο Αρωγής Χρηστών στην πλατφόρμα Εύδοξος: http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx

Skip to content