Αιτήσεις για μετεγγραφή 2019-20 (16-27.10.2019): συμπληρωματική ενημέρωση

Σε συνέχεια της από 14 Οκτωβρίου 2019 σχετικής ανακοίνωσης, παρατίθεται στη συνέχεια συμπληρωματική ενημέρωση εκ μέρους του Τμήματος Προπτυχιακών Σπουδών της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα στοιχεία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών να είναι διαθέσιμα, ηλεκτρονικά, στην πλατφόρμα – εφαρμογή μετεγγραφών του Υ.ΠΑΙ.Θ.. Τα στοιχεία των πρωτοετών φοιτητών των οποίων οι αιτήσεις θα έχουν οριστικοποιηθεί από τη Γραμματεία του Τμήματος έως και σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου το μεσημέρι θα είναι διαθέσιμα, στην πλατφόρμα του Υπουργείου, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019.

Για την αναφορά τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν κατά την υποβολή αιτήσεων μετεγγραφής, οι δικαιούχοι φοιτητές παρακαλούνται να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος. Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που φοιτητές του Τμήματος δεν μπορούν να συνδεθούν στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Μετεγγραφών του Υπουργείου (https://transfer3.it.minedu.gov.gr) επειδή τα απαραίτητα στοιχεία είναι ανεπαρκή ή μη έγκυρα ή δεν περιλαμβάνονται στα διαθέσιμα αρχεία, θα πρέπει να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος προκειμένου να υποβληθεί ειδικό αρχείο και να πραγματοποιηθεί ενημέρωση/διόρθωση των στοιχείων.

Skip to content