3ο Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών Κλασικής Ειδίκευσης του Τμήματος Φιλολογίας

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος: «Σύγχρονες προσεγγίσεις στα κείμενα: Αναγνώσεις και Ερμηνείες» διοργανώνουν το 3ο Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών Κλασικής Ειδίκευσης του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών στις 7 έως 9 Οκτωβρίου 2022, με στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης έρευνας στις κλασικές σπουδές.

Μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες θα αναπτύξουν ερευνητικά θέματα στον χώρο των κλασικών σπουδών. Στο πλαίσιο αυτό θα συμμετάσχουν και φοιτητές συναφών επιστημονικών κλάδων (Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Φιλοσοφίας) η συνεισφορά των οποίων κρίνεται σημαντική για τον διεπιστημονικό χαρακτήρα της Κλασικής Φιλολογίας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Τμήμα Φιλολογίας, στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών, στο Ρίο. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι ομιλίες θα δημοσιευθούν μετά το πέρας του Συνεδρίου υπό την μορφή πρακτικών. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου https://confonclassicsupat.wixsite.com/2022.

Στην έναρξη του Συνεδρίου, την Παρασκευή 7/10, κατά το διάστημα 13:30-14:30 θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΚΕΔΜΟΠ για ενημέρωση και δειγματοληψία όσων επιθυμούν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Η οργανωτική επιτροπή

Τηλέμαχος Ασημακόπουλος, Ευγενία Καρβέλη, Ανδρέας Κοτοπούλης, Μαρία Μανδηλαρά, Θεοδώρα Πυλαρινού – Μαρκαντωνάτου, Μαρία Σκλαβενίτη, Αγγελική Χαϊκάλη

Skip to content